TUGA: Policajac se ubio jer mu nijesu dozvolili da vidi djecu! - Volim Podgoricu

TUGA: Policajac se ubio jer mu nijesu dozvolili da vidi djecu!

Nenad Sitarica (36) pre nego što je pucao sebi u glavu u svom „jugu“ žalio se ocu kako mu tašta nije dala da posjeti svoja dva sina.

BEOGRAD – Policajac Nenad Sitarica (36), koji je u nedjelju uveče službenim pištoljem pucao sebi u glavu u „jugu“ nedaleko od Železničke škole „Zmaj“ u Zemunu, ubio se najvjerovatnije zbog porodičnih problema, pokazali su prvi rezultati istrage.

Sitarica je s teškim povredama prebačen u Urgentni centar, ali je u toku noći preminuo. Radio je u policijskoj brigadi kao vodič pasa, a u beogradskoj policiji bio je zaposlen 14 godina. Njegov otac Živorad Sitarica iz ubskog sela Tulari ne prestaje da plače za mrtvim sinom. On smatra da je digao ruku na sebe jer nije mogao da viđa svoja dva sina.

Posljednji poziv

– Čuli smo se nekoliko minuta prije tragedije. Pozvao me je telefonom, bio je malo pripit i žalio se da mu tašta ne dozvoljava da vidi djecu. Rekao je da mu je mnogo teško što ne može da bude sa sinovima. Ubrzo poslije našeg razgovora se ubio. Jadno moje dijete, jadan i ja šta sam dočekao, umjesto da on mene sahranjuje, sahranjujem ja njega – plačući priča Sitarica.

Nenad je već duže vrijeme imao problem u komunikaciji s taštom, u čijoj kući u Zemunu je živio sa suprugom Anom i sinovima od sedam i pet godina. Njegov otac kaže da je zbog problema s taštom Nenad prije nekog vremena napustio ženu.
– Jedno vrijeme živio je kod kolege, jer se nikako nije slagao s taštom. Pitao je suprugu da negdje iznajme stan, međutim ona nije pristala na to. Kamo sreće da je sa ženom iznajmio stan, ne bih ga sad sahranjivao, niti bi moji unuci ostali siročići – ispričao je Živorad.

O tragediji koja ga je zadesila Živorada je obavjestila snaja Ana, a kako kaže, iz policije još nije dobio nikakve informacije. Kolege kažu da je Sitarica radio i fizičke poslove kako bi prehranio porodicu.

Problemi sa pićem

– Jedno vreme je živio u Koceljevi i stalno je putovao. Sa suprugom i djecom preselio se u Beograd. U posljednje vrijeme počeo je malo više da pije, zbog čega je, kako sam čuo, imao problema na poslu. Finansijski je loše stajao. Ne znamo zbog čega je presudio sebi, nije ostavio oproštajno pismo – rekao je njegov kolega.

(kurir.rs)

1 komentar

  1. I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com