ZA PODGORIČKE UDAVAČE: Poslije ovoga će sigurno PRVO na vas pomisliti kad ustane! - Volim Podgoricu

ZA PODGORIČKE UDAVAČE: Poslije ovoga će sigurno PRVO na vas pomisliti kad ustane!

San svake podgoričke udavače je da nađe đetića koji će da je voli, da bude vjeran, i da svakoga jutra, čim ustane, prva osoba koju ugleda bude upravo – ona.

Ako ste pomislili da to možete postići macinim travama, pogriješili ste! Ništa macine trave, ništa krilce od slijepog miša,  gledanje u simpatiju kroz burmu pokojnika, sipanje soli u cipele i slične bapske priče.

Vrtite se oko njega, ugađate mu, tepate mu: Mali moj medo… pile moje… Podilazite mu: muškarčino moja, najjači si… najbolji si… nema Crnogorca ka ti…   I čekate svako jutro da, čim otvori oči, okrene broj i kaže: Baš otvorih oči, kad ono – ti. Ali – ništa. Ništa! Telefon ćuti. Već padate u očaj i hoćete da odustanete.

A, tako je jednostavno!

Samo razmislite, šta je prvo šta vaš ciljani objekat radi ujutro kad ustane? Naravno, baulja do šporeta u boksericama, stavlja džezvu i kuva kafu. Ili, ako živi s majkom, što je vrlo vjerovatno, viče još iz kreveta: Majkoooo, je li gotova ta kafa?

Tu je kvaka! Treba da mu iskočite iz šolje za kafu! Zamislite da vaš dragi ima šolju za kafu sa vašom slikom. Htio ne htio, bićete prva koju će ujutro gledati, prva na koju će pomislite (naravno uz majku, sa kojom treba da napravite pakt da bi mu kafu sipala baš u vašu šoljicu).

Ako ste baš radikalni, možete staviti svoju sliku u vjenčanici, ili dodati neki “dedlajn” prije sledećeg smaka svijeta, ili mu napisati najslađu poruku ispod svoje slike, tipa: Micko moj, živote moj… Sledeća je prestupna, bolje da požurimo…mašti na volju.

Još bolje, ako spava u majici, poklonite mu majicu sa svojom slikom! Ili sa slikom vas dvoje, i gledajte kako se energija ljubavi prenosi i na njegove snve. Oprobano i provjereno! 🙂

majice

Zato drage moje, ako mislite na svoju budućnost, fotografiju sa sobom i pravac Ordinacija Za Ljubav Bulevar Ivana Crnojevića, preko puta Stadiona. Na vratima piše: Foto Nikić Digital, a samo do kraja sedmice mega popust na sve najljubavnije poklone sa vašim likom, ili likom vaši voljenih osoba.

Za detalje nazovite na broj telefona  020 664 104.

Neka cvjeta ljubav!

soljice

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com