AMSCG: Oprezno zbog sitnih odrona - Volim Podgoricu

AMSCG: Oprezno zbog sitnih odrona

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim pretežno putevima, a sitniji odroni mogući su na dionicama duž klisura i rijeka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore AMSCG.

Na magistralnom putu Šćepan Polje-Plužine, zbog rekonstrukcije raskrsnice, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena svjetlosna signalizacija.

Na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje, u mjestu Slijepač most, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj je regulisan semaforom.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a odobreno je i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Teretna vozila, mase preko sedam tona, mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.

Na magistralnom putu M-4 Lipci-Grahovo, u mjestu Donje Krivošije promijenjen je režim saobraćaja sa tri na dvije saobraćajne trake, a saobraćaj za sve vrste vozila biće obustavljen deset minuta u terminima od deset do 11 sati i od 15 do 16 sati zbog radova kavanja kosine.

Na regionalnom putu R-10, dionica Slijepač most -Pavino polje, saobraćaj će danas biti potpuno obustavljen od 14 do 15 sati, zbog montiranja platforme za potrebe rekonstrukcije zeljezničkog mosta Ljubovidja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com