CIJELI SNIMAK: Evo kako je NAPADNUTA Jelena Golubović! - Volim Podgoricu

CIJELI SNIMAK: Evo kako je NAPADNUTA Jelena Golubović!

Plašim Uroša, nek ide u izolaciju. Vodite mene u izolaciju, vikala je Golubovićeva
Uroš Ćertić napao je noćas Jelenu Golubović i kako je rediteljka rekla tom prilikom slomio krevet jer je skočio na nju i svukao sa nje ćebe.”Ja se plašim Uroša, nek ide u izolaciju. Vodite mene u izolaciju”, vikala je Jelena Golubović.

Naime, Željko je prije nego što se desio incident skočio u krevet gdje su ležale Jelena i Ružica i polomio krevet. Jelena je vrištala i zapomagala na sav glas, nije dala ostalim ukućanima da spavaju, a onda je Uroš ustao zamotao je u pokrivač i pokušao da je svuče s kreveta.

Na kraju je i obezbjeđenje reagovalo.

Naime, u namjeri da isprovocira i Nemanju Nikolića, kako bi ga izbacila iz dalje trke ka pobijedi i vrijednoj nagradi.
Jelena Golubović nagovorila je nagovorila Miljanu Kulić da uđe u krevet poznatog pjevača i  zavuče se pod pokrivač. Naivna Nišlijka je to uradila.
“Nemanja, Nemanja, Nemanja, Nemanja. Da li spavaš? Da li spavaš? Da li Spavaš?”, vikala je Miljana, ne dozvoljavajući mu da spava. Podsjećamo, Miljana je zvala Nemanju Nikolića na mobilni po trista puta dnevno, odlazila je kod njega kući, proganjala mu suprugu.

Svi su se digli protiv nedopustivog ponašanja rediteljke, koja ne bira sredstva, niti riječi kojima provocira ostale učesnike rijalitija „Parovi“. “Jelena, zbog čega si to uradila? Znaš da je Nemanja ne podnosi? Što koristiš dijete?”, pitao je Miki Đuričić.

Ostali su se bunili jer pravi probleme pjevaču, koji je oženjen ne obazirući se kako će njegova porodica na to reagovati.

“Jelena,  ti si g..no!”, vikala je i Matora.

U jednom trenutku je ustao Uroš Ćertić, i poceo da joj vuce prekrivac s kreveta, a rediteljka se smijala i  pokušavajući sebe da predstavi žrtvom vikala: Obezbjeđenje! Obezbjeđenje!

Kaskader je ostavio Jelenu na miru, a ona je, radujući se, skakala po krevetu, u čemu su joj se pridružili Željko Stojanović i Ružica Veljković. Od skakanja su polomili krevet i produkcija ih je oštro kaznila, oduzimanjem od honorara.
Pogledajte snimak:

https://www.facebook.com/branislav.radonic.brendon/videos/992611007443814/

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com