Dani češkog filma u KIC-u od 15. do 17. oktobra - Volim Podgoricu

Dani češkog filma u KIC-u od 15. do 17. oktobra

Dani češkog filma biće održani u organizaciji Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“ i Ambasade Republike Češke od 15. do 17.oktobra, u okviru kojih će biti prikazani dugometražni i animirani filmovi češke produkcije. Ulaz je besplatan.

Revija će početi u četvrtak, 15.oktobra u Sali DODEST, sa početkom u 20 sati prikazivanjem filma „Žene u iskušenju“ (2010) reditelja Jirija Vejdeleka (Jiří Vejdělek). Prolazeći kroz zahtjevne životne situacije, tri naoko različite žene shvataju koliko su zapravo slične i kako sve probleme mogu riješiti sa malo životne mudrosti, humora i ljubavi.

 Narednog dana, tačnije u petak, 16.oktobra u Sali DODEST, sa početkom u 20 sati predviđena je projekcija filma reditelja Jirija Vejdeleka (Jiří Vejdělek) „Godišnji odmor (2006) u kojem grupu putnika na putu ka moru čeka red komičnih ali i apsurdnih situacija.

Posljednjeg dana revije, zapravo u subotu, 17.oktobra biće prikazani animirani filmovi za djecu reditelja Zdeneka Milera (Zdeněk Miler) u Sali DODEST, sa početkom u 14 časova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com