Kristijan se razvodi: Ostavila ga žena, plakao dok je čitao pismo - Volim Podgoricu

Kristijan se razvodi: Ostavila ga žena, plakao dok je čitao pismo

Žestoki momak je u razgovoru sa starletom priznao da će ga supruga ostaviti nakon učešća u rijalitiju.

Kristijan Golubović zbog rijalitija i svog odnosa sa Jelenom Milošević ostaje bez žene. Naime, Stanija Dobrojević se povjerila Jasmini Medenici i otkrila da Kristijan vjeruje da će ga žena ostaviti kada bude izašo iz rijalitija. Golubović je starleti priznao da misli da postoji mogućnost da ne vidi više i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge dobio pismo, koje je izazvalo Kristijanove suze.

“Vidiš da mu se žena isključila, ko zna da li će i vidjeti dijete. Ja sam mu prijatelj. To što mu se objesim na rame to ništa ne znači. Balerinka mu je emotivna podrška. Zato nemoj da mu zamjeraš što  je stavio sinoć u krevet. Iako je jak, on je emotivan. Možda je on izgubio ženu zbog balerinke. Ja mislim da je on iskren, ali ona ne. Sinoć je rekao da misli da više nema ženu”, rekla je Stanija. Medenica je dodala da je Kristijan onda trebalo da se drugačije postavi.

“On je sam sebi to dopustio. Ljudi su odgovorni za svoje postupke”, tvrdi Jasmina. Starleta se podsjetila svog prethodong učešća u Farmi, kada je sa Filipom Panajotovićem prevarila tadašnjeg dječka.

“Mnogo je lakše kada imaš nekoga”, potvrdila je Dobrojevićeva. Jasmina je dodala da Golubović nije tako mlad kao i da je trebao prije o svemu da razmisli.

(kurir.rs)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com