“Lastin” vozač pretukao studentkinju jer nije imala sitno za kartu - Volim Podgoricu

“Lastin” vozač pretukao studentkinju jer nije imala sitno za kartu

Studentkinja iz Smedereva, Đurđica Ilić ispričala je da je dobila je batine od vozača “Lastinog” autobusa G. M., zato što nije imala sitno da plati kartu. 

Nisam imala sitno da platim 40 dinara, koliko to košta i vozač je krenuo da viče. Ja sam tu oćutala, šta da kažem starijem čovjeku, može otac da mi bude – ispričala je Đurđica za “Blic” šta ju je snašlo kada je krenula iz Smedereva za Beograd.

Peronsku kartu je kupila, a povratnu kartu je htjela kod vozača, na šta je on, kako kaže, počeo da viče da nema vremena da njoj piše karte, psovao joj majku i izgovarao svakakve riječi. 

Skočio je sa stolice, obgrlio me objema rukama, htio je da me baci niz stepenice. Uhvatila sam se za suvozačevo mjesto da ne bih pala i počela da vrištim. Tada me je otvorenom šakom udario po licu. Srećom, skočio je i moj drug – priča nesrećna djevojka.

U Urgentnom centru su joj konstatovali istegnuće i distorziju vratnih mišića, modrice i crvenilo na podlakticama i uznemirenost zbog koje je dobila ljekove za smirenje.

Iz “Laste” kažu da je vozač G. M. suspenodavan i da je protiv njega pokrenut postupak.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com