KRISTIJAN POLUDIO: Skini više te gaće i prestani da mi daješ sebe na kašičicu - Volim Podgoricu

KRISTIJAN POLUDIO: Skini više te gaće i prestani da mi daješ sebe na kašičicu

Šta god da se događalo ispod pokrivača, sasvim je sigurno uzbudilo farmera, ali i naljutilo što akciju nije mogao da sprovede do kraja.

Seksualna kriza opasno je zavladala u rijalitiju „Farma“, a među učesnicima očigledno je najviše zagorio Kristijan Golubović, koji je Staniji Dobrojević otvoreno ponudio seks.

Farmeru očigledno nije bilo lako što je spavao u istom krevetu sa starletom, koju je u postelji sve vrijeme ljubio.

Kako bi pravio društvo Staniji, koja je zbog temperature ležala u krevetu, Kristijan se zavukao pored nje u postelju. Ona je istog trenutka legla na Golubovićeve grudi i obrglila ga nogama, dok joj je on šaputao nježnosti i ljubio je sve vrijeme.

Iako se pravila da je zaspala, Dobrojevićeva je pomjerala guzu kako bi probudila strasti kod Kristijana. U trenutku kada je Stanija uvukla ruke pod pokrivač, koji je ubrzo počeo da se pomjera, režija je prebacila kamere na scenu u dnevnoj sobi. Šta god da se događalo ispod pokrivača, sasvim je sigurno uzbudilo farmera, ali i naljutilo što akciju nije mogao da sprovede do kraja.

“Daj, bre, Stanija, da uđem u tebe ko u ambasadu. Skini više te gaće i prestani da mi daješ sebe na kašičicu. Zaboravi na kamere i opusti se. Daj mi to što treba i ne femkaj se više”, poručio joj je Kristijan nakon što su više od sat vremena proveli pod pokrivačem.

Njihovu prisnost primijetili su i ostali farmeri koji su s vremena na vrijeme ulazili u spavaću sobu.

“To što si sa Stanijom legao u krevet, to ti ni rođena majka neće oprostiti, a kamoli žena”, rekao je Saša Katančić.

 

Foto printskrin

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com