Krivične prijave zbog tuče kod Trgovinske škole za Marka Ćupića (18), Marka Šukovića (18) i maloljetnih učenika Trgovinske škole P.D. i P.D. - Volim Podgoricu

Krivične prijave zbog tuče kod Trgovinske škole za Marka Ćupića (18), Marka Šukovića (18) i maloljetnih učenika Trgovinske škole P.D. i P.D.

Zbog učešća u tuči koja se prije tri dana dogodila u Trgovinskoj školi u Podgorici policija je podnijela krivične prijave protiv Marka Ćupića (18), Marka Šukovića (18) i maloljetnih učenika Trgovinske škole P.D. i P.D.

Njima se na teret stvalja nasilničko ponašanje i nanošenje teške tjelesne povrede, a u daljem toku postupka braniće se sa slobode, pišu današnji štampani mediji.

Prethodno, policija je zbog incidenta koji se dogodio na stotinak metara od ove srednje škole, uhapsila i oštećene J.Đ. (23) i N.K. (23), ali su oni nakon saslušanja pušteni. Prema nezvaničnim saznanjima do incidenta je došlo kada su se Ćupić i Šuković koji su se nalazili u jednom automobilu, u saobraćaju u Ulici crnogorskih serdara susreli sa J.Đ. i N.K. koji su se prevozili drugim vozilom.

Zbog ranijeg nesporazuma koji je završio fizičkim obračunom, izašli su iz kola da se obračunaju. Tada je došlo do tuče u kojoj su povrijeđena dvojica 23-godišnjaka koji su sa vidnim povredama prevezeni u Urgentni centar. Jednom od njih konstatovana je teža povreda, prelom ruke.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com