Zbog pogibije radnika Miroslava Glušice (37) uhapšen Miodrag Zorić (58) - Volim Podgoricu

Zbog pogibije radnika Miroslava Glušice (37) uhapšen Miodrag Zorić (58)

Direktor firme “DM company” iz Nikšića Miodrag Zorić (58) uhapšen je zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti.

Zorić će biti priveden dežurnom tužiocu koji će odlučiti o tome da li će mu odrediti pritvor ili ga pustiti da se u daljem postupku brani sa slobode, saznaju “Vijesti” iz Uprave policije.

Zorić je uhapšen nakon što je njegov radnik Miroslav Glušica (37) poginuo prekjuče oko 13 časova prilikom rušenja dijela šestospratnice u naselju Pinješ u Ulcinju.

Na Glušicu se srušila ogromna betonska ploča i poklopila ga sa drugom koja je ranije bila uklonjena. Nijesu mu mogle pomoći ni kolege koje su pokušavale da ga oslobode kao ni vatrogasci koji su brzo stigli na mjesto nesreće.

Tek u večernjim satima, kada je stigla specijalizovana dizalica iz Podgorice, ploča je uklonjena sa beživotnog tijela.

Iz uprave za inspekcijske poslove saopštili su da je inspekcija zaštite prostora, uz prisustvo službenika Uprave policije i u skladu sa propisanom procedurom, pristupila izvršenju rješenja o rušenju objekta koji je u vlasništvu Jakaj Martina.

(vijesti.me)

2 komentara

  1. magnificent post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not notice this. You should continue your writing. I’m sure, you’ve a great readers’ base already!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com