Telenor fondacija raspisala konkurs za mlade umjetnike - Volim Podgoricu

Telenor fondacija raspisala konkurs za mlade umjetnike

Telenor fondacija još jednom poziva sve zainteresovane umjetnike koji imaju iskustva u oblasti dizajna da se prijave na konkurs za grafička digitalna rješenja “Izazivamo te, uljepšaj nam dan” koji je u toku.  Konkurs je otvoren do 02.novembra kada je krajnji rok da stvaraoci na svoj način predstave uticaj digitalizacije i savremenih tehnologija na modernog čovjeka.

Svi zainteresovanimogu da predstave svoje ideje na teme Virtuelna evolucijaemocija i Budućnost u nastajanju. Pet najboljih rješenja sa ovog konkursa biće korišćena za produciranje i izlaganje u Upravnoj zgradi Telenora Crna Gora, a najkreativniji autori će biti nagrađeni. Nagrada podrazumijeva otkup autorskih prava grafičkog rješenja od strane Telenor fondacije, a autori svakog djela pojedinačno će biti nagrađeni sa 1.500 eura.

„Na ovaj način Telenor fondacija želi da promoviše kreativne stvaraoce iz Crne Gore i omogući im da kroz umjetnički izraz prikažu budućnost i uticaj modernih komunikacija na ljudske emocije. Vjerujemo da na ovaj način možemo doprinijeti afirmaciji umjetnika i razvoju umjetničke produkcije kao i unapređivanju kulturne raznolikostiu Crnoj Gori”, istakli su iz Fondacije.

Konkurs je otvoren za sve pojedince ili grupe koji imaju predlog za kreativna rješenja. Cilj ovog pilot projekta je prije svega promocija i podrška umjetnika koji stvaraju u polju arhitekture i dizajna.

Više informacija o ovom konkursu i detalje o propozicijama možete naći na web stranici Izazivamo te, uljepšaj nam dan, a prijave i sva pitanja u vezi sa ovim konkursom mogu se poslati na [email protected].

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com