FK Podgorica 2014 šampion - Volim Podgoricu

FK Podgorica 2014 šampion

Prvo izdanje turnira „Nikšićko pivo fan kup” obilježio je  FK Podgorica 2014.

Podgorica je u finalu savladala Klinički centar Crne Gore rezultatom 2:1 i osvojila glavnu nagradu – direktan plasman na internacionalno takmičenje igrača amatera u malom fudbalu koje će u aprilu 2016. godine biti igrano u jednoj od zemalja Evropske unije.

Uz to, pobjedniku je pripala i nagrada od 1.500 eura.

“Prvo izdanje Fan kupa je okupilo čak 1.400 igrača malog fudbala, koji su se kroz 118 ekipa borili za titulu najboljeg. Interesovanje za ovo takmičenje nadmašilo je sva očekivanja, ali smo bili veoma spremni i cijeli turnir smo odradili na najbolji mogući način. Na ovaj način smo dali doprinos promociji sporta na nacionalnom nivou, što nam je i bio cilj”, rekao je Mladen Fatić, marketing menadžer u Pivari „Trebjesa“.

Strijelac oba gola  za Podgoricu u finalnom duelu bio je Kraljević u 28. i 36. minutu, dok je jedini pogodak za Klinički centar postigao Mrđenović u 37.

Poraženi finalista je na kraju nagrađen sa 1.000 eura.

Treće mjesto, kao i novčani iznos od 500 eura, pripalo je Vodomont Akapulku, koji je bio bolji od KMF Joker Šavnik sa čak 8:4.

Jovanović je postigao pet golova za pobjednički tim, a upisali su se i Brnović, Vukčević i Barović.

Strijelci za četvrtoplasirani tim na „Nikšićkom pivo fan kupu” bili su Krunić (pogodio tri puta) i Aleksić.

Najbolji strijelac takmičenja je Igor Jovanović (Vodomont Akapulko) sa 14 golova, za najboljeg golmana je izabran Dejan Mirotić (Klinički centar Crne Gore), dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Obrad Tomašević, član FK Podgorica 2014.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com