Moskva žali zbog dešavanja u Podgorici - Volim Podgoricu

Moskva žali zbog dešavanja u Podgorici

Rusija žali zbog najnovijih događaja u Podgorici, saopštilo je rusko Ministarstvo inostranih poslova, navodeći da je očigledno da uključivanje Crne Gore u proces evroatlantskih integracija ne vodi ka njenoj konsolidaciji i prosperitetu.

“Ne može da se ne uoči da, uprkos uvjerenjima koje crnogorsko rukovodstvo dobija iz zapadnih država, uključivanje te zemlje u proces evroatlantske integracije nikako ne vodi njenoj konsolidaciji i prosperitetu. Prije će biti suprotno-prisutna je politička i ideološka polarizacija društva i zaoštravanje socijalnoekonomskih problema”, kaže se u saopštenju koje prenosi Tanjug.

Kako se navodi, stiče se utisak da “usmjeravanje na ubrzano kretanje Crne Gore ka NATO istovremeno pretpostavlja gušenje alternativnih pristupa”.

Rusko Ministarstvo navodi da među privedenim i povrijeđenim nema ruskih građana i naglašava da je Rusija više puta isticala da je u njenom interesu stabilna Crna Gora koja se uspešno razvija.

2.407 komentara

  1. When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. Perhaps there is a means you can remove me from that service? Many thanks!

  2. Can I just say what a comfort to find someone that genuinely understands what they're discussing on the web. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More people ought to look at this and understand this side of your story. I was surprised you are not more popular since you certainly possess the gift.

  3. After looking into a number of the articles on your blog, I truly appreciate your technique of writing a blog. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my web site too and tell me what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com