Klinika za neurologiju premještena u prostorije Poliklinike - Volim Podgoricu

Klinika za neurologiju premještena u prostorije Poliklinike

Subspecijalističke ambulante Klinike za neurologiju iz stare zgrade Medicinske škole biće premještene od sjutra u prostorije Poliklinike, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore KCCG.

Kako su kazali, kontakt telefoni će ostati isti, a neurolozi će pružati zdravstvene usluge pacijentima na Poliklinici u ambulanti za neurologiju, dispanzeru za epilepsije, multiplu sklerozu i moždani udar, kao i kabinetima za EEG i EMNG koje su smještene na prizemlju Poliklinike u prostorijama u kojima su bile prije adaptacije ove organizacione jedinice.

“Imajući u vidu patologiju neuroloških pacijenata, menadžment KCCG je preraspodjelom postojećih prostorija Poliklinike odlučio da neurološke ambulante, kabinete i dispanzere premjesti iz stare zgrade Medicinske škole i na taj način obezbijedi bolje uslove i pacijentima i medicinskom osoblju”, piše u saopštenju.

Iz KCCG su napomenuli da je u staroj zgradi Medicinske škole ostala ambulante Klinike za neurohirurgiju, koja će takođe ovih dana biti premještena na Polikliniku o čemu će javnost biti blagovremeno informisana, kao i ambulanta Klinike za dermatovenerologiju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com