PISMO POLICAJCA IZ PODGORICE: Stidim se postupanja mojih kolega - Volim Podgoricu

PISMO POLICAJCA IZ PODGORICE: Stidim se postupanja mojih kolega

Na zvaničnoj Fejsbuk  stranici protesta,  koji traju već skoro mjesec dana, objavljena je imejl poruka – pismo,  jednog od pripadnika Uprave policije ili bar nekog ko se tako predstavlja.

U toj poruci – pismu, između ostalog, ovaj pripadnik policijskih snaga osuđuje i žali zbog postupanja   svojih kolega, odnosno zbog nasilnog rasturanja protesta u zoru 17. oktobra, ali i poručuje slobodnim ljudima da ne odustaju i idu do kraja.

Pismo objavljeno na stranici “Sloboda traži ljude”, prenosimo u cjelosti:

“Ljudi, ja sam pripadnik Uprave policije i moram makar na ovaj način kad ne mogu javno ili preko društvenih mreža (nadam se iz svima razumljivih razloga), da vam poručim da me je stid zbog postupanja pojedinih mojih kolega i zbog toga što nosimo istu uniformu.

Tu prvenstveno mislim na starešinski kadar i jedan dio pripadnika specijalnih jedinica policije koji predstavljaju partijsku DPS vojsku i pretorijansku gardu režima, među kojima ima i lica iz kriminogenih struktura, koji se aktiviraju po potrebi.  I ako nijesan učestvovao u svemu što se desilo, stidim se, kao da jesam i u ime onih koji jesu.

Nemojte sve pripadnike policije gledati kroz prizmu dešavanja od jutros, jer i ako radimo tu gdje radimo, nijesmo svi poltroni vlasti, a mnogi od nas su i opoziciono nastrojeni.

Nadam se da će onoj mafijaškoj fukari na vlasti brzo doći kraj i da će sunce slobode i pravde i nas konačno ogrijati.

Svima povrijeđenima u intervenciji, želim brz oporavak i povratak obavezama i postavljenim ciljevima. Pošteni narod je uz vas, ne odustajte. I vratite nam izgubljeni osjećaj časti, morala i dostojanstva.

Sloboda ili ništa – do pobjede!”

 

[socialpoll id=”2157378” type=”set”]

 

Pomenuto pismo:

12171838_10207743473054412_872928209_o

 

1 komentar

  1. zbog ovakvih poštenih ljudi u policiji narod je i stao ispred huligana, a Mustur je u glavu dobio kamen umjesto nekog policajca,jer i u kordonu policije se nalaze naše komšije, rođaci, drugovi…..uglavnom

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com