SKADARSKO JEZERO Zaplijenjeno 180 kg ribe, “omrsili” se i studenti - Volim Podgoricu

SKADARSKO JEZERO Zaplijenjeno 180 kg ribe, “omrsili” se i studenti

Akcijom radnika Nacionalnog parka “Skadarsko jezero” uz asistenciju Granično-pomorske policije tokom nelegalnog izlova ribe danas je zaplijenjeno oko 50 ribarskih mreža i  180 kilograma ribe.

“S obzirom na to da je akcija bila efikasna, oko 120 kilograma zatečene ribe iz mreža vraćeno je u vodu, dok je ostatak predat Studentskom domu u Podgorici”, kazali su iz NP Skadarsko jezero.

Nakon akcije sačinjeni su zapisnici o izvršenoj kontroli protiv četiri lica, koji su procesuirani prema nadležnim organima.

“Apelujemo na sve građane da se suzdrže od vršenja nelegalnih radnji u granicama Nacionalnog parka i napominjemo da su u toku pojačane kontrole ovog područja. Takođe, molimo sve građane da ukoliko primijete bilo kakav vid nelegalne aktivnosti, to i prijave”, poručili su iz NP Skadarsko jezero.

1 komentar

  1. Dragi moji igrom sudbine upoznat sam sa desavanjima u n.p.skadarsko jezero i odgovorno tvrdim da se najveci krivolov vrsi uz asistenciju lovocuvarske sluzbe. A ovi sto su uhvaceni danas na djelu nisu platili! Jer da malo bolje istrazite znali bi da lovocuvarska sluzba naplacuje dnevno 50 e od lovaca i onda im dozvoljavaju vrsenje krivolova pa bi o tome malo trebali da pisete… a ovo vam je lako provjeriti 😉

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com