Danilović poručio Markoviću i Vučiniću: Crna Gora neće biti Sirija, gospodo obavještajci - Volim Podgoricu

Danilović poručio Markoviću i Vučiniću: Crna Gora neće biti Sirija, gospodo obavještajci

Poslanik Demosa Goran Danilović ocijenio je da potpredsjednik Vlade Duško Marković, dugogodišnji šef ANB-a, i bivši šef te iste ANB Boro Vučinić ovih dana šalju uznemirujuće poruke.

“Kada stari bezbjednosni aparat počne da se oglašava u određenim trenucima pošten svijet podiđe jeza. I potpredsjednik Vlade Marković, dugogodišnji šef ANB, i bivši šef te iste ANB Vučinić – samo trenutno bez zvanične političke funkcije, šalju od juče neke uznemirujuće poruke i molbe. Ovaj drugi, ni manje ni više nego NATO-u, i to da se oglasi i umiješa jer Crna Gora je skoro pa član, kako kaže!”, napisao je Danilović na svom Facebook profilu.

Njega interesuje povodom čega bi NATO morao da se oglasi.

“Dakle, ne Amerika, ne Francuska, Njemačka…nego NATO!? Čega se uplašio Vučinić i šta to zna što drugi ne znaju? Misli li da bi sve nas koji smo protiv NATO-a, Alijansa trebalo da uhapsi? Da se napravi još jedan proruski Goli Otok? Vučinić i Marković, ipak, naivno ali i užasno opasno spremaju teren da se svi koji nisu njihovi, koji ne vole Vođu, unaprijed proglase za saradnike Baćuški – plaćenike kojima je priča o slobodi izgovor za rusku platu! Teško će to ići gospodo bezbjednjaci! Vrlo teško!”, poručuje Danilović

Za njega je jedno jasno.

“DPS, javna i tajna struktura, u NATO-u vidi potencijal za hapšenje po Crnoj Gori. NATO, dakle, nije odbrambeni savez, nego militantna partijska policija? Reklo bi se da Vučinić hoće da globalni nesporazum NATO – Rusija, iz Sirije i Ukrajine preseli u Crnu Goru? Gospoda obavještajci su malo podcijenili onaj ćutljivi dio Crne Gore, a iz ćutanja se najače prolomi huuuk! Samo jedno znam, pa makar sve drugo samo slutio: Nikad više Goli otok! Nećete nas hapsiti kao proruse i natovce i svrstavati sve u dvije kolone! Nikad više! Ima nas dovoljno koji nećemo zvati Ruse da nas brane, voljeli ih ili ne. Crna Gora neće biti Sirija, gospodo obavještajci”, poručuje Danilović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com