PONOVILA SE OD BABINE PENZIJE: Sandra Afrika iskeširala 7.000 evra za namještaj! - Volim Podgoricu

PONOVILA SE OD BABINE PENZIJE: Sandra Afrika iskeširala 7.000 evra za namještaj!

Sandra Afrika olakšala je kućni budžet za sedam hiljada evra, koliko je koštao namještaj koji je nedavno kupila.

Pjevačica je u jednom salonu u Beogradu u kešu platila svari renomiranog proizvođača koje je nabavila za jednu od svojih nekretnina. Podsjetimo, Sandra ima kuću u Šapcu i u Beogradu, u kojoj i živi, kao i stan na Crnogorskom primorju.

– Sandra je lako odabrala namještaj jer je tačno znala šta joj treba. Nije pitala za cijenu iako su elementi u tom salonu skupi, budući da je riječ o izuzetno kvalitetnom namještaju. Afrika je birala stvari za dnevnu i spavaću sobu, a nisu izostali ni kuhinjski elementi. Pravo iznenađenje za zaposlene nastalo je kada je pjevačica, nakon što je odabrala namještaj, došla na kasu da plati i otvorila tašnu punu novca – priča izvor koji se zatekao na licu mjesta.
Kako izvor dalje navodi, pjevačici je bilo teže da izbroji novac nego da odabere namještaj. Nekoliko puta su prebrojavali novčanice da ne bi došlo do zabune. Zaposleni u ovom objektu ističu da se rijetko dešava da dođe kupac koji odabere elemente za ovako veliku sumu i koje na kraju plati u kešu. Ovako velike transakcije klijenti obično obavljaju putem računa.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Sandrinog dečka i menadžera Aleksandra Mikišu Moskovljevića, koji je pokušao da negira saznanja, piše Kurir.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com