CIGANSKI RITUALI ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI: Ako ništa drugo nije upalilo, probajte grančicu gloga… - Volim Podgoricu

CIGANSKI RITUALI ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI: Ako ništa drugo nije upalilo, probajte grančicu gloga…

Ciganski magijski rituali za privlačenje ljubavi su čuveni, a često se očajni ljubavnici obraćaju cigankama za “magijsku” pomoć u privlačenju voljene osobe, vraćanja izgubljene ljubavi, mirenja zavađenih ljubavnika…

Ako patite od neuzvraćene ljubavi, možda je vrijeme da probate sa ovim ciganskim ritualima…

Romi vjeruju da izvođenjem izvjesnih rituala uz bajalice mogu da usmjere ljubavnu energiju.

Donosimo vam nekoliko ciganskih magijskih rituala za ljubav iz starih knjga, pa ako vjerujete, probajte….

-Ako želite da budete voljeni nađite grm gloga. Slomite neku od gornjih grana. Njena dužina bi trebalo da bude oko 30cm. Na zemlji, istom granom, sa istočne strane, slomljenim krajem nacrtajte krug, čiji prečnik treba da bude oko 1m. Zatim stanite u krug i podignite granu iznad glave i izgovorite sledeće riječi: “Na drvetu zaljubljeni golubi. Pod drvetom, dvije osobe u ljubavi.” Kada završite sa ovim ritualom, ostavite granu u sredini kruga i napustite mjesto bez osvrtanja.

-Ako vam se neko sviđa, a nema hrabrosti da vam priđe. Ovaj ritual ćete započeti sedam nedjelja neposredno pred pun mjesec, a započećete ga u petak, što ćete činiti i svakog sledećeg petka, sedam puta za redom. Na ružičastoj svijeći ćete nacrtati šest krugova. Zapalite je i izgovorite ime osobe za koju je namijenjen ovaj obred, uz sledeće riječi: “Gana, uvijek budi sa mnom, molim te, daj mi pravu ljubav. Gana, daj mu snage, da svoj osjećaj ostvari u riječi, kao da pjesmu peva.” Ponavljajte ove riječi sve dok prvi dio svijeće ne izgori, zatim je ugasite, ali ne duvajte u plamen. Svakog sledećeg petka ponovite ritual.

Ovi ruitali će, vjeruju Romi, pokrenuti energiju ljubavi, i ostvariće vam se ljubavni snovi.

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com