PODGORICA: Biciklistička staza biće završena do utorka - Volim Podgoricu

PODGORICA: Biciklistička staza biće završena do utorka

Izgradnja biciklističke staze u Podgorici privodi se kraju. Radnici Bemaxa juče su stigli do mosta Blaža Jovanovića, gdje su rezali asfalt i postavljali pločice u dužini od oko 400 metara, sa obje strane.

„Još malo nam je ostalo do hotela Hilton. Ako nas posluži vrijeme, završićemo najvjerovatnije do utorka“, kazao je Pobjedi jedan od radnika Bemaxa.

Radovi su počeli 24. avgusta. Kako je ranije najavljeno, Podgorica će dobiti stazu za bicikliste i na potezu od raskrsnice Ulice 27. marta i kralja Nikole do brda Gorica, od Željezničke stanice, ulicama Mitra Bakića i Save Kovačevića, preko Junion bridža, Bulevarom Revolucije, Cetinjskim putem do kružne raskrsnice kod ,,Delta sitija”, uključujući i krak ulica Ivana Milutinovića i Jovana Tomaševića do Ulice serdara Jola Piletića.

Takođe, predviđeno je da se trake prave i od raskrsnice Ulice 27. marta do Krivog mosta, Ulicom dr Ljubomira Rašovića, Bulevarom Džordža Vašingtona do Bulevara Revolucije. Takođe, biće izgrađene i od brda Gorica, Ulicom Ivana Crnojevića, preko mosta Milenijum, ulicama 13. jula i Moskovskom do Bulevara Revolucije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com