Upao u razred prvaka pa opljačkao nastavnicu! - Volim Podgoricu

Upao u razred prvaka pa opljačkao nastavnicu!

Incident koji se desio u srijedu u 14.15 sati, na malom odmoru, uznemirio je roditelje i đake, ali u školi kažu da nema mjesta panici i da bezbjednost djece nije bila ugrožena.

– Učiteljice su uvijek ispred učionica na odmorima, ali se desilo da je juče bio sastanak u susjednij učionici.

Po riječima djece, mladić koji je ušao u učionicu nije imao više od 15 godina, tako da nije isključeno i da je đak naše škole. Pitao je djecu ko im je učiteljica i koji su razred, a onda prišao do njene torbe i uzeo nešto iz nje. Ispostavilo se da je uzeo mobilni i novčanik – kaže direktorka Radmila Ivković.

Ona demantuje navode roditelja da je u učionicu ušla odrasla osoba i da je od djece tražila pare.

Ivkovićeva navodi da škola ima četiri ulaza i da je teško kontrolisati ko u nju ulazi.

– Obavijestili smo školskog policajca i pokrenuli sve propisane procedure. Pričala sam sa djecom odmah poslije incidenta i mogu da kažem da bezbjednost djece nije bila ugrožena ni na trenutak, niti im je mladić koji je ušao u učionicu obratio osim što je pitao ko je učiteljica i koji su razred – kaže Ivkovićeva.

Osnovna škola “Sveti Sava” je jedna od najvećih niških škola koju pohađa oko 1.000 učenika.

(Alo)

2 komentara

  1. Thank you for your blog post. Velupe and I happen to be saving for our new ebook on this topic and your writing has made us to save the money. Your notions really answered all our concerns. In fact, over what we had acknowledged prior to when we came across your amazing blog. I actually no longer nurture doubts along with a troubled mind because you truly attended to all of our needs right here. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com