AUTO MAFIJA U SRCU ESTRADE: Uhapšena dama iz visokog društva i njen imućni muž - Volim Podgoricu

AUTO MAFIJA U SRCU ESTRADE: Uhapšena dama iz visokog društva i njen imućni muž

Estrada je u panici poslije hapšenje Tatjane Mioković, dame iz visokog društva, dobre drugarice mnogih srpskih folk pjevačica, osumnjičene da je članica međunarodne auto-mafije, otkriva ekskluzivno “Blic”!

Riječ je o Novosađanki Tatjani Mioković, prijateljici i poznanici zvijezda kao što su Goca Božinovska, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Lepa Brena, Saša Popović…

Kao vođu srpskog ogranka auto-mafije policija je označila njenog nevjenčanog muža Zorana Jankovića, zvanog Kum. Njih dvoje su sa još 27 osoba uhapšeni u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije, a zaplenjeno je 39 ukradenih vozila.

Tatjana Mioković

– Mnogi pjevači i pjevačice su sada u neprijatnoj situaciji jer su im Tatjana Mioković i njen muž preporučivali luksuzne limuzine za kupovinu. Veliko je pitanje kome je dopao “čist” automobil, a kome ukraden – kaže “Blicu” izvor upućen u privatni život Tatjane i njenog muža.

Drugi sagovornik “Blica”, upoznat sa istragom, kaže da je Tatjana oduvijek bila pripadnica džet-seta. Lagodan život joj je omogućio otac, preduzetnik, koji joj je ostavio kuću u Novom Sadu na Telepu, i vikendicu u Sremskoj Kamenici.

– Već dugo se druži sa imućnima i poznatima.

Poznaje Marijanu Mateus, a bila je bliska i sa njenom sestrom od tetke Jasminom Opačić, koja je ubijena sa mužem Nenadom Opačićem, vođom veterničkog klana. Mešajući se među uticajnima proširila je mrežu kontakata i upoznala sam vrh srpske estrade… – kaže dobro obavešten zvor “Blica”.

– Limuzine su stizale iz Slovačke i Mađarske, a Janković se tereti da je falsifikovao dokumente i prepravljao brojeve šasija i motora. Vjerujem da neki ljudi sa estrade voze takve limuzine, jer su Kum i Tatjana upoznali mnoge pjevače i privatno se družili sa njima – kaže sagovornik “Blica”.

Izvor “Blica” kaže da Tatjana, kao bogata naslednica, nije morala da radi, a da su od posla sa luksuznim vozilima ona i njen muž Kum lagodno živjeli. Novac su trošili na egzotična putovanja i na neka od njih, na primjer u Tajland, išli su s folk zvijezdama.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com