Prezentacija “Knjige o tebi” u Hotelu Podgorica - Volim Podgoricu

Prezentacija “Knjige o tebi” u Hotelu Podgorica

Prezentacija knjige ,,Knjiga o Tebi”, autora Nebojše Vučkovića i Petra Perovića održaće se u petak, 30.oktobra u 19 časova u kongresnoj sali Hotela Podgorica.
 
Knjiga je imala svoju premijeru prije tri dana, na 60.beogradskom Sajmu knjiga, gdje je već prvoga dana privukla značajnu pažju javnosti. Riječ je o knjizi koja je stvarana 7 godina. Plod je dugogodišnjeg rada sa ljudima na seminarima, te cjeloživotnog i praktičnog istraživanja ove teme. Ovo je prva knjiga u regionu i šire, koja na našem jeziku, obrađuje temu Samorazvoja. Nekoliko srodnih autora svjetskog renomea pisalo je na istu temu, ali fragmentirano. Samorazvoj je najviša ljudska potreba i njeno kvalitetno zadovoljenje preduslov je valjanom ispunjenju bilo koje druge potrebe.
 
Knjiga o tebi, pisana je tako da svaki čitalac, bez obzira na prethodo iskustvo i znanje, može lako pratiti sadržaj i praktično se okoristiti brojnim instrukcijama. Ona pojašnjava najkompleksnije teme koje su od životnog značaja, kroz primjere, instrukcije, anegdote, naučne i filozofske izvještaje, mitove, legende, dijagrame, crteže u boji itd. Zbog svega ovoga, ovo je i estetski jako lijepa knjiga.
 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com