VUJANOVIĆ: Sami ćemo naći rješenje - Volim Podgoricu

VUJANOVIĆ: Sami ćemo naći rješenje

“Vjerujem da će Crna Gora unutar Crne Gore imati dijalog i dogovor i pokazati  da ima visoku demokratsku zrelost i sposobnost da sama nađe rješenje“, kazao je danas predsjednik države Filip Vujanović u Herceg Novom gdje je prisustvovao svečanoj sjednici SO povodom Praznika grada.

“Ne vidim potrebe da u državi koja je u ozbiljnim vremenima i s ozbiljnim iskušenjima pokazala vrijednost svog dijaloga, bilo ko pomaže u tom dijalogu. Imam povjerenje u zrelost ljudi naše politike i njihovu spremnost da kroz odgovoran odnos u dobrom dijalogu pronađu najbolja rješenja“, kazao je Vujanović uvjeren da će i oni koj sada ne misle da je dijalog hitan i bitan kroz institucije, prije svega parlament, pronaćin interes u tom dijalogu.

Na novinarsko pitanje da prokomentariše umiješanost Moskve u provociranju nereda u Podgorici, Vujanović je odgovorio da „smo na vratima NATO i da Crna Gora mora iskoristitit  tu šansu”.

“Takva budućnost će dovesti do dobrih odnosa Crne Gore sa svima. Nema nikakvog razloga da Crna Gora svoj put ne vodi shodno svojim interesima i da u budućnosti sa svima treba da gaji odnose koji su vrijedni svake tradicije i tradicije sa Rusijom”, zaključio je Vujanović.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com