BJELOPOLJSKA PARTIJA: SNP treba da se izvuče iz kandži DF-a - Volim Podgoricu

BJELOPOLJSKA PARTIJA: SNP treba da se izvuče iz kandži DF-a

Potpredsjednik Bjepoljske partije Rifat Zejnilović pozvao je Socijalističku narodnu partiju (SNP) da se “izvuče iz kandži” Demokratskog fronta i na taj način izbjegne totalni nestanak sa političke scene, jer izjave predstavnika DF-a su licemjerne i na taj način marginalizuju svaki budući uspjeh SNP-a i drugih opozicionih partija.

“SNP neka se sjeti šta je uradio kada je otvoreno priznao da je Lekić lider u opoziciji i kada ga je podržao kao kandidata za predsjednika države. To se kasnije i te kako odrazilo na rezultate posljednjih parlamentarnih izbora, pa sada vidimo gdje je DF, a gdje je SNP. Svojom podrškom protesta u Podgorici SNP je dovoljno pokazao da je opoziciona partija, ali ako to isto učini i u Herceg Novom to će biti veoma štetno po tu partiju”, smatra on.

Prema riječima Zejnilovića, SNP ne bi više smio da pravi iste greške iz prošlosti, da svoje pristalice zamajava skečevima DF-a koji i te kako vješto preuzima publiku ili pristalice SNP-a i drugih opozicionih partija.

“Ukoliko SNP bude istrajan u svojim greškama po našem mišljenju na prvim narednim izborima zbog aktivnosti za tuđ račun, može se naći u ne željenoj situaciji. Bjelopoljska partija smatra da SNP kao partija treba da postoji na političkoj sceni uprkos činjenici što nemamo namjeru da tom političkom subjektu dajemo bilo kakvu podršku makar ne do trenutka dok Crna Gora ne uđe u NATO. Mi shodno našim programskim opredjeljenjima ne možemo dati podršku ni jednoj partiji koja se ne zalaže za NATO za razliku od Pokreta za promjene koji otvoreno mimo svojih programskih opredjeljenja pomaže Novoj srpskoj demokratiji. To se dešava i pod znanjem da će Crna Gora u decembru dobiti pozivnicu za učlanjenje u NATO. Stoga je jasno u kakvo su se kolo predstavnici PzP-a uhvatili”, zaključio je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com