Promocija knjige “Knjiga o Tebi” Nebojše Vučkovića i Petra Perovića 30. oktobra u hotelu Podgorica

Proocija knjige “Knjiga o Tebi”, autora Nebojše Vučkovića i Petra Perovića, biće održana 30.oktobra u 19 časova u kongresnoj sali hotela Podgorica.

Autori su knjigu predstavili prvi put na Sajmu knjiga u Beogradu prije tri dana, a prema njihovim riječima već prvoga dana privukla je značajnu pažju javnosti.

Riječ je o knjizi koja je stvarana sedam godina. Plod je dugogodišnjeg rada sa ljudima na seminarima, te cjeloživotnog i praktičnog istraživanja ove teme. Ovo je prva knjiga u regionu i šire, koja na našem jeziku, obrađuje temu Samorazvoja. Nekoliko srodnih autora svjetskog renomea pisalo je na istu temu, ali fragmentirano. Samorazvoj je najviša ljudska potreba i njeno kvalitetno zadovoljenje preduslov je valjanom ispunjenju bilo koje druge potrebe.

“Knjiga o tebi”, pisana je tako da svaki čitalac, bez obzira na prethodo iskustvo i znanje, može lako pratiti sadržaj i praktično se okoristiti brojnim instrukcijama. Ona pojašnjava najkompleksnije teme koje su od životnog značaja, kroz primjere, instrukcije, anegdote, naučne i filozofske izvještaje, mitove, legende, dijagrame, crteže u boji itd. Zbog svega ovoga, ovo je i estetski jako lijepa knjiga”, poručuju autori.

Izdavač je beogradska izdavačka kuća Ezoterija, tiraž 1000 primjeraka, od kojih će se samo manji dio moći nabaviti u Crnoj Gori.

“Dok ne bude izložena u crnogorskim knjižarama, zainteresovani je mogu naručuiti po promotivnoj cijeni, putem telefona 067 559 449”, navode autori.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close