ŠABAN SE RASPLAKO: Kunem se u decu, nisam tukao Cucu! - Volim Podgoricu

ŠABAN SE RASPLAKO: Kunem se u decu, nisam tukao Cucu!

Legenda narodne muzike u razgovoru za Stars kroz suze priča o optužbama da je nasilnik i siledžija, očajan što ga i dalje povezuju s pjevačicom i pakuju mu aferu.

Pjevača Šabana Šaulića pogodile su priče da je nasilnik i siledžija koji maltretira žene i da je tukao pjevačicu Ivonu Negovanović Cucu, s kojom je godinama u ljubavnoj aferi. Legenda narodne muzike na pitanje Starsa da li je tukao Cucu reagovao je vrlo emotivno: počeo je da plače i da se kune kako on to nikad ne bi uradio! Tvrdi da mu sve to neko pakuje zbog publiciteta preko njegovog imena.

– To da sam tukao Cucu nema nikakve veze sa mnom, kunem se u svoju decu, život, zdravlje! Nikad u životu žensko ne bih udario, a kamoli tukao. Neko je pustio tu buvu, čini mi se da je to izorkestrirana kampanja protiv mene. Čak je pomenuto da sam joj uzeo pasoš, pa ja ga u životu nisam ni video. Majke mi moje rođene, ne razumem to. Od nekog to smrdi, a od koga, ne znam. Valjda će se i to saznati.

Mi imamo informaciju da Cuca plasira te priče kako bi vas degradirala.
– Ne znam, časna reč. Možda je s nekim u nekoj šemi, pa se svađaju i mire. Moguće da bi njoj napakostio, pa mene ubacuje u tu mašinu. Oni imaju prostora preko moje grbače.

Da li se i dalje čujete s njom?
– Ne, šta ima da se čujem s njom?! Bili smo u kontaktu kad sam joj pomogao oko pesama jer sam se sažalio na nju i ne kajem se zbog toga. Sirotinja je to, ipak treba pomoći. Milion puta sam pomagao mlađim pevačima svojevremeno, da ne pričam o Jašaru Ahmedovskom, Šemsi Suljaković… To je bilo normalno, bez ikakve nadoknade.

Da li mislite da je ona stvarno zaljubljena u vas?
– E pa je.iga, to je njen problem. Da sam mlađi, pa ajde. Ima toliko mlađih ljudi po gradu. Znam da mi je više puta rekla da me poštuje jer sam joj pomogao i drugo ništa.

Pa ništa vam ne fali.
– Pa ne fali još uvek.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com