Najnovija istraživanja: Muškarci koji piju pivo imaju bolju erekciju! - Volim Podgoricu

Najnovija istraživanja: Muškarci koji piju pivo imaju bolju erekciju!

Svi misle da alkohol smanjuje seksualnu moć muškaraca i to je najvjerovatnije tačno, ali to ne važi za pivo. Postoji vjerovanje, a prema dosadašnjim istraživanjima to je i tačno, da alkohol smanjuje libido i tako muškarcima smanjuje seksualnu moć.

Ipak, najnovije otkriće seksologa Ket Van Kirk, počiva na upravo suprotnoj tezi, koja će obradovati sve pivopije. Naime, nekoliko čaša piva, prije seksa, muškarcima pomaže da se bolje iskažu u krevetu.

U svojoj knjizi “Rješenja za bračni seks: Pravi vodič za spas seksualnog života”, ona opisuje četiri načina na koje muškarci mogu profitirati od pijenja piva.

Mogu duže da izdrže

Pivo osolobađa velike količine fitoestrogena, koji, dokazano, odlažu orgazam. Riječ je o biljnim materijama u pivu koje djeluju slično kao ženski polni hormon estrogen.

Intenzivnija erekcija

Tamno je pivo još bolje od svijetlog jer sadrži visok udio gvožđa, koje podstiče cirkulaciju i dovođenje krvi u penis pa su erekcije duže i intenzivnije.

Manji rizik od infarkta

Muškarci koji svakodnevno piju pivo izdržljiviji su u fizičkim aktivnostima nego oni koji ga uopšte ne konzumiraju. Pored toga, pivopije imaju 31 odsto manji rizik od srčanih oboljenja, infarkta i moždanog udara, otkrili su italijanski naučnici.

Bolja probava

Pivo uravnotežuje metabolizam, što znači da ljudi koji ga piju ne bi trebalo da imaju problema s nervoznim crijevima usred seksa. Bogato je probioticima i vitaminom B koji povoljno djeluju na varenje.

 

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com