Francuz pokazivao polni organ episkopu, crnogorski ambasador pokušao da ga zaštititi od hapšenja - Volim Podgoricu

Francuz pokazivao polni organ episkopu, crnogorski ambasador pokušao da ga zaštititi od hapšenja

Francuski državljanin Mišel Žan-Luis uhapšen je u petak po podne na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” jer se u čekaonici skinuo go pred vladikom Jovanom Ćulibrkom, piše beogradska štampa.

Francuz je slavonskom episkopu pokazivao intimne djelove tijela, a ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović pokušao je bludnog stranca da zaštiti od hapšenja.

“Skandal se dogodio pred polijetanje aviona za Podgoricu, kada je Mišel Žan-Luis u čekaonici počeo da skida odjeću pred vladikom i da mu pokazuje polni organ”, kaže izvor lista “Informer”  sa aerodroma.

Potom se, kaže, u nemio događaj umiješao i crnogorski ambasador u Beogradu Branislav Mićunović, koji je intervenisao zbog hapšenja francuskog državljanina, zahtjevajući da mu se omogući da uđe u avion.

Mićunović je prilikom intervencije potvrdio da je Žan-Luis bio u njegovom društvu, moleći da se ne procesuira i da mu se dozvoli da zajedno nastave put avionom do Podgorice. Nadležni tužilac, međutim, donio je odluku o zadržavanju, tako da je Francuz skinut s leta i priveden, piše “Informer”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com