On želi samo seks: Prepoznajte muškarca koji hoće samo da vas iskoristi - Volim Podgoricu

On želi samo seks: Prepoznajte muškarca koji hoće samo da vas iskoristi

Da vam srce ne bi jednog dana bilo slomljeno, naučite da prepoznate znakove koji govore da mladić s kojim ste počeli da izlazite baš i nije materijal za dječka s kojim ćete biti u dugoj i srećnoj vezi.

Zaljubili ste se u novog dječka? Svaki put kada pomislite na njega, vas prođu žmarci, a kad ga vidite, ne možete da zaustavite leptiriće u stomaku? Ali, s njim je uvek sve nekako toplo-hladno?

Evo kako da znate da li on hoće s vama nešto ozbiljno ili je samo “igrač” koji ubija vreme dok ne naleti neki novi trofej vredan osvajanja.

Kad vam treba, njega nema

On nikada nema vremena za vas, a pravi je genije da smisli kreativne izgovore zašto se opet nećete vidjeti. Njemu treba prostor da bi mogao da osvaja i druge djevojke. Od vas mu treba samo jedno – seks.

Ne znate nijednog njegovog drugara

Možda ste jednom zajedno slučajno naletjeli na nekog njegovog prijatelja, ali on se nije potrudio da vas upozna i zbliži? Vaš dječko jednostavno ne želi da budete dio njegovog života, a i plaši se da bi nekome iz njegovog društva pred vama to moglo da izleti.

Poludi kada mu dođete u goste nenajavljeni

Bilo da ste riješili da ga iznenadite na poslu, bilo da ste pokušali da mu banete u stan, on vam je napravio scenu. Da, možda je imao sreće da ste ga tom prilikom zatekli samog, ali niko vam ne garantuje da ga sljedećeg puta nećete uvatiti na djelu.

Dok je s vama, uvijek komunicira i sa drugima

On uvijek ima da pošalje barem još jedan poslovni mejl, da odgovori na SMS nekom rođaku ili da četuje o nečemu važnom sa svojim ortakom. Uvijek je to, prema njegovim riječima, komunikacija s nekim muškarcem. Da vi slučajno ne biste pomislili da je u pitanju druga žena. A jeste.

Njegov telefon je enigma

Kad je s vama, mobilni mu je uglavnom utišan. Ako se desi da zazvoni, on ga ili isključi ili trči u drugu sobu da se javi. Ako ga zamolite da se poslužite njegovim mobilnim jer ste ostali bez kredita, zamoliće vas da sačekate (kako bi posklanjao sve inkriminišuće fotke, poruke i listu poziva).

Flertuje s kim stigne

Gde god da se nalazite, on primećuje i druge žene. Vrlo je ljubazan s konobaricom, a smješka se i svakoj zgodnoj djevojci koja prođe pored vas. Imate jasan osjećaj da mu vi niste dovoljni. I u pravu ste.

Nikad nećete upoznati njegovu porodicu

Svaka veza prolazi kroz različite stadijume. Jedna od neizbežnih stavki je upoznavanje s roditeljima. Ali, ako on uporno smišlja izgovore zašto njegovi nemaju vremena da se vide s vama, to je jasan signal da vam nije mjesto u njegovom životu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com