RAFAL NA ČLANA BANDE PINK PANTER: Mladen Lazarević (34) u KRITIČNOM stanju prevezen u bolnicu! - Volim Podgoricu

RAFAL NA ČLANA BANDE PINK PANTER: Mladen Lazarević (34) u KRITIČNOM stanju prevezen u bolnicu!

Mladen Lazarević (34) teško je ranjen u pucnjavi na raskrsnici Novog novosadskog puta i naselja Plavi horizonti. On je bio u džipu Land Rover beogradske registracije, a Lazarević je sa teškim povredama opasnim po život prevezen u bolnicu.

Na džip je iz automobila u pokretu pucao nepoznati napadač. Tom prilikom je “izbušen” džip.

U Beogradu je na snazi policijska akcija “Vihor”. Intezivno se traga za crnim Audijem, jer se sumnja da su napadači pucali iz tog automobila koji je pobjegao ka auto putu Beograd-Zagreb.

Mladen Lazarević poznat je kao član bande “Pink panter“. Za njim je svojevremeno bila raspisana potjernica zbog učešća u pljački zlatare u Dubaiju 2007. godine, kada je ukraden nakit vrijedan vise od 10 miliona evra.

Prije par godina, na parkingu u Nišu ispod džipa u koji je htio da uđe pronašao je eksplozivnu napravu i izbjegao smrt. Džip “mercedes“ pod koji je bila postavljena bomba, vlasništvo je njegove supruge Bojane koju je tražio Intrerpol, a po pojternici Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog pljačke draguljarnice u prijestonici ove zemlje.

Lazarevića je tražila i policija Lihtenštajna zbog sumnje da je u prijestonici ove zemlje 2007. godine opljačkao draguljarnicu. Kako je tada saopšteno, Lazarević, sa Milanom Ljepojom i Milošem Jovanovićem, takođe Nišlijama, Predragom Lovrićem iz hrvatskih Karlovaca i Duškom Poznanom iz Bihaća ukrao je dragulje vrijedne više miliona eura.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com