(FOTO) PODGORICA: Halloween maskenbal u Bazaru: Najbolja maska Mihaila Ljumovića - Volim Podgoricu

(FOTO) PODGORICA: Halloween maskenbal u Bazaru: Najbolja maska Mihaila Ljumovića

Pobjednik Halloween maskenbala, koji je održan u organizaciji Tržnog centra Bazar i dječije igraonice “Zujalica”, je Mihailo Ljumović koji se maskirao u mumiju.

Drugo mjesto pripalo je Radmili Mitrić za masku bundeve, a treće grupnoj maski “komunisti”, koju su nosili Dina Rastoder, Dženan Rastoder i Zarina Orahovac.

Maskenbal je održan u Bazaru, a osvajači prvog, drugog i trećeg mjesta su dobili nagrade.

Na maskenbalu je, kako su kazali iz “Zujalice”, učestvovalo oko 40 dječaka i djevojčica uzrasta od nekoliko mjeseci do 13 godina.

“Uz odlične maske, šarene kostime i dobro raspoloženje svi prisutni su se sjajno proveli. Publika je ovacijama pozdravila svakog takmičara koji je predstavio svoju masku, a scenografiju su krasile brojne bundeve koje su djeca rezbarila tokom prethodne sedmice u ‘Zujalici’. Uz bundeve, Halloween muziku, zombije, vještice, mumije… proslavili smo ovaj praznik koji ćemo obilježavati u Bazaru i narednih godina, kako bi obezbijedili sjajnu zabavu za veliki broj djece i odraslih”, kazali su iz “Zijalice”.

Zabavu su upotpunili mladi pjevači Jovan Aleksić, Anja Jestrović, Anja Vulović, Nevena Mrvaljević i Katarina Radulović, kao i drugari iz Kulturnog Centra “Beauty” i folklornog društva “Korak”. Manekeni ZU “Models” škole manekenstva iz “Zujalice” su, u okviru revije, predstavili novu kolekciju “Menda” dječije radnje.

“U Bazaru nas i u narednom periodu očekuje veliki broj manifestacija, takmičenja i dešavanja koja obezbjeđuju zabavu za cijelu porodicu”, saopštili su iz Dječije igraonice “Zujalica”.

(CDM.ME)

2 komentara

  1. I was very encouraged to find this site. The reason being that this is such an informative post. I wanted to thank you for this informative analysis of the subject. I ate every bit of it and I submitted your site to some of the biggest social networks so others can find your blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com