VLADA OBJAVILA NOVE SNIMKE PROTESTA: Policija trpjela do krajnjih granica - Volim Podgoricu

VLADA OBJAVILA NOVE SNIMKE PROTESTA: Policija trpjela do krajnjih granica

Na Televiziji Crne Gore večeras su prikazana četiri video snimka snimljena policijskim kamerama tokom protesta Demokratskog fronta održanih 24. oktobra u Podgorici.  Ovi snimci se od večeras nalaze na Jutjubu.

Pomoćnik direktora Uprave policije za sektor opšte nadležnosti Nikola Janjušević rekao je večras u emisiji “Država i demokratija”  na TVCG da je organizator protesta namjeravao da izazove incident.

On je rekao da se na snimcima vidi grupacija maskiranih huligana sa kapuljačama koji su kasnije izazvali incidente i da je do sada identifikovano 19 lica. Takođe, rekao je da je policija trpjela napade hiligana do krajnjih granica.

On tvrdi da postoji službena zabilješka Posebne policije prema kojoj je Cetinjanin Miodrag Mijo Martinović, koga su pretukli policajci,  navodno, krećući se velikom brzinom automobilom probio policijski kordon.

On je rekao da je jedan broj medija proteklih dana satanizovao Specijalnu antiterorističku jedinicu.

Janjušević je komentarisao i video na kome se vidi kako on sa kolegom izblači poslanicu Jelisavetu Kalezić kojoj je pozlilo iz mase, kao i kako policija pomaže novinarki kojoj je pozlilo.

2 komentara

  1. Hey There. I found your weblog using msn. This is a really neatly written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your helpful info. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com