Bojanić: Krivokapić odbio da uvrsti pitanja samostalnih poslanika - Volim Podgoricu

Bojanić: Krivokapić odbio da uvrsti pitanja samostalnih poslanika

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić je bez obrazloženja i suprotno članovima 187-189 Poslovnika Skupštine Crne Gore, odbio da na tekućoj sjednici uvrsti dva zajednička pitanja šest poslanika, navodi se u saopštenju predsjednika Kluba samostalnih poslanika Mladena Bojanića.

Pitanja su se, kako navodi, bila koliko je Skupština Crne Gore na čelu sa predsjednikom Rankom Krivokapićem spremna na dijalog i koliko u sebi nosi demokratskog kapaciteta pokazuje današnji primjer.

“Poslanička pitanja su upućena ministru unutrašnjih poslova i ministru pravde, a tiču se intervencije policijskih službenika nakon razbijanja protesta 24. oktobra, kao i procjene visine ukupne materijalne odšete koja će se iz Budžeta Crne Gore već sada izvjesno platiti brutalno prebijenim građanima”, stoji u saopštenju Bojanića.

Kako zaključuju samostalni poslanici, ovakvim postupkom predsjednika Skupštine obistinila se njihova sumnja da se po svaku cijenu žele sakriti od javnosti odgovori na ova aktuelna i važna pitanja.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com