Jovović: Uniks favorit tražimo iznenađenje - Volim Podgoricu

Jovović: Uniks favorit tražimo iznenađenje

Uniks je favorit u Podgorici, ali će Budućnost Voli sve uraditi da iznenadi i ostvari pobjedu, kazao je trener podgoričkih košarkaša Igor Jovović.

Budućnost Voli i Uniks iz Kazanja odigraće sjutra u Podgorici utakmicu četvrtog kola D grupe Eurokupa. Jovović je kazao da ga brine zdrastveni bilten, navodeći da se nekoliko igrača Budućnost Volila žalilo na simptome virusa.

“Uniks je na svim pozicijama popunjen sa vrhunskim igračima. Oni su kadri da naprave velike rezultate i u Euroligi, a ne u Eurokupu. Poraženi su od Arisa pred svojim navijačima i sve će uraditi da protiv nas budu pravi i vrate bodove koje su izgubili. Pokušaćemo da pružimo dostojan otpor rivalu, potrudićemo se da iskoristimo sve šanse kako bi priredili iznenađenje”, rekao je Jovović na konferenciji za novinare.

On je kazao da će košarkaši Budućnost Volija imati priliku da se dokazuju protiv igrača vrhuskog kvaliteta.

“Bićemo ekstremno motivisani i to je idealna prilika da navijači napune dvoranu Morača. Mi ćemo učiniti sve da budemo dostojan rival”, rekao je Jovović”, zaključio je Jovović.

Premar riječima kanadskog beka Divou Džozefa, Budućnost Voli se uz pomoć navijača može na pravi način suprostaviti jakom rivalu.

“Očekujemo tešku utakmicu protiv Uniksa. Imamo priliku da odbranimo domaći teren. Mi jako dobro igramo kod kuće, uz dobru odbranu i balans između odbrane i napada, pokušaćemo da dođemo do dobrog rezultata. Oni imaju jako dobre igrače, veliku tradiciju, ali treba da izađemo na teren, pružimo maksimum, i vjerujemo da će na kraju sve biti dobro”, rekao je Džozef.

Budućnost Voli je nakon startnog trijumfa protiv Banvita, u naredna dva kola poražena od Arisa i Trabzona. Uniks je u prva dva kola ostvario pobjede, dok je prošle sedmice izgubio od Arisa.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati. Sat ranije sastaće se Aris i Steaua, odnosno Trabzon i Banvit.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com