Radović: Uvrstiti u prioritete sportsku halu u Andrijevici - Volim Podgoricu

Radović: Uvrstiti u prioritete sportsku halu u Andrijevici

Vrijeme je da lokalna uprava i Vlada, konačno, uvrste u prioritete sportsku halu u Andrijevici, poručuje član Glavnog odbora Pozitivne Crne Gore Andrijevica Vojin Radović.

“Ako lokalni čelnici kao ni vladajuća struktura, koja kandiduje projekte, koji se realizuju iz budžeta Crne Gore,  nijesu osjetili potrebu za sportskom halom, pozivamo ih da za narednu godinu uvrste ovaj objekat koji je od važnosti za razvoj sporta i mladih u  Andrijevici”, navodi Radović.

Kako dodaje, Andrijevica ima mnoge sportske kolektive koji nemaju adekvatnu sportsku halu, a sala u školi „Bajo Jojić“ ne odgovora po svojim dimenzijama, a  nije ni predviđena za održavanje takmičenja.

“Razumijemo da je uređenje gradskog trga bilo neophodno, ali isto tako smatramo da je od velikog značaja, za prije svega mlade ljude i sportiste Andrijevice ulagati u sportsku infrastrukturu. Ukoliko želimo da nam mladost ostane u Andrijevici moramo im pružiti  osnovne uslove za razvoj sporta”, poručuje Radović.

On je, kao nekadašnji rukometni radnik, pozvao sve nadležne da uvide potrebu za sportskom halom i vrate sjaj rukometa i drugih sportova Andrijevici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com