Nijedan crnogorski državljanin nije tražio pomoć Ambasade u Atini - Volim Podgoricu

Nijedan crnogorski državljanin nije tražio pomoć Ambasade u Atini

Incident, koji se sinoć desio uoči fudbalske utakmice Dinamo-Olimpijakos, a u kojem su navodno prebijeni crnogorski državljani, nije prijavljen nadležnim grčkim organima, niti oni  imaju informaciju da se uopšte i desio, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija. Kako se navodi, crnogorskoj Ambasadi u Atini za pomoć se nije obraćao nijedan crnogorski državljanin.
Incident nije prijavljen nadležnim grčkim organima

Mediji su juče objavili da je četvorica crnogorskih državljana zamalo izbjegla smrt nakon napada navijača Olimpijakosa u Atini, koji su za njih smatrali da su pristalice Dinama iz Zagreba.

Ambasada Crne Gore u Grčkoj je povodom medijskih navoda zatražila informaciju od nadležnih državnih organa ove države.

“Kako je Ambasadi saopšteno, ovakav incident nije prijavljen nadležnim grčkim organima, niti nadležni organi imaju informaciju da se taj incident uopšte i desio. Našoj ambasadi u Atini se nijedan crnogorski građanin nije obraćao za pomoć ili asistenciju vezano za ove navode”, kazali su u Ministarstvu vanjskih poslova I evropskih integracija.

2 komentara

  1. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information particularly the last part I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com