Akcija Udar: 14 osoba osumnjičeno da je lažiralo saobraćajne nezgode - Volim Podgoricu

Akcija Udar: 14 osoba osumnjičeno da je lažiralo saobraćajne nezgode

U okviru policijske akcije “Udar” procesuirano je 14 osoba zbog sumnje da su lažirale saobraćajne nezgode radi sticanja protivpravne imovinske koristi.

“Službenici Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su sa kolegama iz Centra bezbjednosti Nikšić, podnijeli krivičnu prijavu protiv još dvije osobe, zbog sumnje da su počinila krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“, saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićani P.K. (24) i D.V. (27) sumnjiče se da su 2. marta 2014. godine, oko 20.30 sati, telefonom prijavili Dežurnoj službi CB Nikšić da je na raskrsnici ulica Mojkovačkih ratnika i Žarka Zrenjanina u Nikšiću došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su njih dvoje učestvovali kao vozači.

Oni su slagali da su oštećenja na vozilima nastala u toj saobraćajnoj nezgodi koja se, u stvari, nije ni dogodila.

Na osnovu navoda osumnjičenih sačinjen je zapisnik o uviđaju saobraćajne nezgode, a sve u cilju naplate štete od osiguravajućeg društva.

Procesuiranjem Nikšićana do sada je u akciji „Udar“, zbog osnova sumnje da su počinili navedeno krivično djelo na već opisani način, od februara ove godine do danas, u sedam odvojenih aktivnosti, procesuirano 14 osoba.

Sva krivična djela koja su u okviru ove akcije do sada procesuirana počinjena su na teritoriji Nikšića.

“Policijske aktivnosti u okviru akcije „Udar“ se nastavljaju“, poručuju u Upravi policije.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com