Desetine hiljada eura centrali DF-a i Lekiću - Volim Podgoricu

Desetine hiljada eura centrali DF-a i Lekiću

Centrali Demokratskog fronta, kao i tadašnjem lideru Miodragu Lekiću redovno je mjesečno uplaćivan novac, a naknada za obavljanje predsjedničke funkcije iznosila je oko pet hiljada eura mjesečno, saznaje Pobjeda iz vrha Demokratskog fronta.

Novac, kao naknada za obavljanje poslova, isplaćivanje „na ime finansiranja centrale Demokratskog fronta“, a obezbjeđivanje najvećim dijelom novcem Demokratske narodne partije, koja je sredstva dobijala iz opštinskih i državnog budžeta, ali i dodatno obezbjeđivala ličnim kreditnim zaduživanjima.

Informaciju da je DNP finansirala centralu DF-a, na čijem čelu se više od dvije godine nalazio Miodrag Lekić, u odvojenim izjavama za Pobjedu potvrdili su i politička direktorka Dragana Glomazić-Tadić i predsjednik te stranke Milan Knežević.

Novčane transakcije bez precizne papirologije ključni su razlozi negativnog izvještaja Državne revizorske institucije za partiju Milana Kneževića za prošlu godinu.

Milan Knežević je potvrdio da je njegova stranka imala „redovne finansijske obaveze kada je u pitanju finansiranje centrale Demokratskog fronta na čijem čelu se nalazio Miodrag Lekić“.

„Više informacija možete dobiti od političkog direktora stranke“, rekao je Knežević.

Politička direktorka DNP-a Dragana Glomazić-Tadić, je otkrila Pobjedi saopštila da se samo predsjednik DNP-a Milan Knežević kreditno zadužio gotovo 60 hiljada eura i da je taj novac osim finansiranja centrale DF-a, na čijem čelu se nalazio Lekić, korišćen i na ime finansiranja parlamentarnih izbora kao i Lekićeve predsjedničke kampanje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com