PODGORICA: Saslušanja građana zbog nereda na protestu DF-a - Volim Podgoricu

PODGORICA: Saslušanja građana zbog nereda na protestu DF-a

Crnogorska policija počela je saslušavanja građana za koje se sumnja da su učestvovali u neredima na protestima u Podgorici 24. oktobra ispred Skupštine Crne Gore, potvrđeno je Dnevnim novinama u Upravi policije.

Bokser iz Budve Nikola Sjekloća, koji prema evidencijama iz policije važi za pripadnika barsko-budvanskog klana, saslušan je juče u budvanskoj policiji zbog sumnje da je učestvovao u ovim neredima. Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, Sjekloća je izjavu dao u svojstvu građanina.

Ovih dana će biti saslušano još 20-ak građana.

Policija koristi i saznanja sa društvenih mreža, odnosno najave i tekstove nakon protesta koji govore o onima koji su napadali policiju i pokušavali silom da uđu u Skupštinu.

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici juče su počela i saslušanja pripadnika SAJ-a povodom prebijanja Milorada Mija Martinovića tokom protesta DF-a, održanog 24. oktobra u Podgorici. Policajci su saslušani u svojstvu građanina.

Nakon što je komandant SAJ Radosav Lješković tužilaštvu dostavio spisak svih 55 pripadnika te jedinice, koji će u Tužilaštvu narednih dana dati izjave o pomenutom događaju.

Iz Tužilaštva su saopštili da će se oglasiti tek nakon što okončaju sva salušanja o dešavanjima sa protesta DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com