ŠOK SLIKE: Profesorka kleči u čamcu, golišavi đak je mazi! - Volim Podgoricu

ŠOK SLIKE: Profesorka kleči u čamcu, golišavi đak je mazi!

Pošto je saopštila da je prva razgolićena slika njena, ali da su grudi namontirane, Suzana Alar (47) otišla na bolovanje, dok se na Fejsbuku proširila nova sramna fotografija s učenikom

VRANJE – Čamac u njivi na suvom i u njemu napućena profesorka sa đakom.

Ovako bi glasio opis nove fotografije koja je počela da se širi društvenim mrežama, a na kojoj je nastavnica muzičke kulture iz Vranja Suzana Alar (47)

I to samo dva dana pošto se pojavila prva slika na kojoj pozira golih grudi. Ona je juče otvorila bolovanje, a u saopštenju koje su potpisali direktori četiri srednje škole u kojima ona predaje navodi se da je „pred direktorima škola svedočila da se u medijima nije pojavila njena fotografija, nego da je riječ o obradi u fotošopu, i da se obratila ‚nadležnim organima‘“.

Podsjetimo, ona je u prvobitnoj izjavi koju je dala novinaru Kurira navela da je njena fotografija, ali da joj je neko ukrao telefon i objavio fotografiju.

 

Narednog dana je potvrdila da je slika njena, ali ne i grudi, odnosno da ih je neko „montirao“.

U dokumentu u koji je Kurir imao uvid piše da je Suzana Alar na tom sastanku izjavila da ničim nije želela da ukalja ugled prosvjetnog radnika, niti ugled škola u kojima radi jer živi od toga i kao samohrana majka izdržava porodicu. Uz to, piše da direktori nemaju primedbe na rad Alarove, te da ona ima dvije ćerke, dok je njen suprug „dao život za Srbiju 1999. godine“. Dokument su potpisali direktor Hemijske škole Nenad Mišić, Ekonomske Branko Trajković, Medicinske Gordana Jovanović i Tehničke škole Slaviša Anđelković.

Profesorka kaže da je otišla na bolovanje nakon što je prethodnih dana doživjela stres i šok zbog objavljivanja njene neprikladne fotografije.

Boli je glava, pa ne može da radi... Suzana Alar

Pod pritiskom

– Nisam u stanju da podnesem pritisak kom sam izložena zbog čitave situacije. Sve je to namontirano! Neće biti disciplinskog postupka protiv mene. Nisam sposobna da radim, boli me glava! U šoku sam, ne mogu više ni da pričam. Svaki čas mi zvone telefoni. Sve sam prijavila policiji, koja radi na mom slučaju. Počeću da radim kada se oporavim i priberem – poručila nam je u telefonskom razgovoru Alarova, ne željeći da komentariše novu fotografiju.

ŽENE DOBILE SLIKE MUŽEVA SA ŠVALERKAMA

Posle objavljivanja prve profesorkine fotografije, u Vranju se rasplamsao pravi erotski foto-rat. Na „tržištu se nudi mnogo pikanterija“, a na tapetu su švaleri ili, kako ih ovde zovu, „mladoženje“ za čije se fotografije za sada niko ne izjašnjava da li su „pravljene u fotošopu ili ne“. Naime, na nekoliko desetina mobilnih telefona žena i djevojaka juče su stigle fotografije pomenutih švalera s drugim damama. Telefoni su se pregrejali, a mnogi su juče u Vranju na posao otišli bez mobilnog telefona jer su im bračni partneri oduzeli ovu napravu da je „preslišaju i prelistaju“.

(kurir.rs)

547 komentara

  1. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉 I may come back yet again since I bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.

  2. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. It will always be useful to read content from other authors and use a little something from their sites.

  3. You're so awesome! I do not believe I've truly read a single thing like that before. So good to find another person with a few original thoughts on this subject. Seriously.. thanks for starting this up. This web site is something that is needed on the web, someone with a bit of originality!

  4. When I initially commented I clicked the”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I getfour emails with the same comment. Is there any way you can remove peoplefrom that service? Thanks a lot!

  5. Thanks for your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you may be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will come back in the future. I want to encourage you to continue your great work, have a nice afternoon!

  6. You've made some really good points there. I looked on the net to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

  7. Aw, this was an incredibly good post. Taking the time and actual effort to make a superb articleÖ but what can I sayÖ I procrastinate a whole lot and don't seem to get nearly anything done.

  8. Your style is so unique in comparison to other folks I have read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

  9. This is a very good tip particularly to those new tothe blogosphere. Brief but very precise information… Thanks for sharingthis one. A must read post!

  10. whoah this blog is fantastic i love reading your posts. Keep up the good work! You know, a lot of people are hunting around for this information, you could help them greatly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com