VLADA MANDIĆ: Kurir strada zbog podrške protestima u Crnoj Gori! - Volim Podgoricu

VLADA MANDIĆ: Kurir strada zbog podrške protestima u Crnoj Gori!

Povodom, kako piše beogradski Kurir, “brutalnih napada Milovih plaćenika Željka Mitrovića i Dragana Vučićevića koji gnusnim lažima pokušavaju da izvrše pritisak na Kurir i Aleksandra Rodića kako bi prekinuli pisanje o protestima u Crnoj Gori” oglasio se i poznati sportista Vlada Mandić.

Čuveni rukometaš Vlada Mandić podržava Kurir u “medijskoj hajci” koja se, kako kaže, vodi protiv najjačeg lista u Srbiji.

“Kurir je jedini objektivno izvještavao o dešavanjima u Crnoj Gori i zato se našao na meti Informera i Pinka, ali Kurir je uvijek dirao gdje drugi ne smiju i nadam se da će istrajati”, poručuje Mandić.

“Mislim da je Kurir jedna objektivna novina koja nikog ne štedi i nije ni na jednoj strani i takav medij i treba Srbiji. Sve ovo se događa zbog Kurirove podrške protestima u Crnoj Gori jer je jedini medij koji je objektivno izvještavao o tome, a to mnogima ne odgovara”, kaže Mandić.

Kuriru piše da “Informer već danima objavljuje beskrupulozne laži protiv Kurira, koje po nalogu Mila Đukanovića fabrikuje Vladimir Beba Popović i dostavlja Informeru, a potom ih preuzima TV Pink i emituje u vijestima na svakih sat vremena”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com