PODGORICA: Soraja Vučelić: Platila sam džip 90.000 eura! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Soraja Vučelić: Platila sam džip 90.000 eura!

PODGORICA – Starleta Soraja Vučelić (29) ispričala je crnogorskoj policiji da je izdvojila 90.000 evra za kupovinu „rendž rovera“, koji je u ponedeljak uveče zapaljen u Podgorici.

Navodno, Soraja je kupila džip od vlasnika jednog auto-salona iz Podgorice. Međutim, provjeravaju se navodi da li je Miloš Čujović (30), koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Spužu, zapravo Soraji poklonio „rendž rover“.

Zbog starletine izjave da je toliko veliku sumu isplatila odjednom, u istragu su se uključili Poreska inspekcija i Odeljenje za privredni kriminal.
– Provjerava se kako je Vučelićeva, koja tvrdi da živi od slikanja za modne editorijale, zaradila 90.000 evra – ispričao je naš izvor.

U policiji su joj tražili da pokaže dokumentaciju o kupovini vozila, ali ona to nije učinila. Zbog toga će i vlasnik salona biti saslušavan jer, prema saznanjima iz MUP, džip još uvek nije isplaćen.
– Miloš Čujović je poslao prodavcu prvu ratu od 10.000 evra. Automobil je prošle nedjelje prebačen na ime Vučelićeve – kaže izvor blizak istrazi. Soraja je u policiji ispričala da sumnja da joj neki ljudi žele zlo.
– Ona je navela nekoliko imena i tražila zaštitu jer je uplašena za svoju bezbjednost – dodao je izvor Kurira.

Podsjetimo, „rendž rover“ zapaljen je u ponedeljak uveče dok je Vučelićeva bila u stanu sa prijateljicom. Napadači su najvjerovatnije došli „smartom“, koga su u panici ostavili stotinak metara od džipa buktinje.
– Tokom istrage utvrđeno je da je „smart“ više puta preprodavan, te da pravi vlasnik nema nikakve veze sa Sorajom. Ipak, DNK analizom došlo se do čvrstih dokaza koji ukazuju na počinioca ovog djela, ali se za hapšenje čeka potvrda određenih veštačenja – ispričao je neimenovani policijski izvor našim medijima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com