DPS: Umjesto izvinjenja, DF traži pare - Volim Podgoricu

DPS: Umjesto izvinjenja, DF traži pare

-Umjesto da građanima Podgorice upute javno izvinjenje za sve ono što su im priredili u proteklih mjesec dana, funkcioneri Demokratskog fronta nastavljaju da demonstriraju političku drskost i bezobrazluk  tražeći da im građani Podgorice za njihov neuspjeli performans plate 500. 000 eura, saopštio je odbor DPS-a Glavnog grada. Oni u saopštenju navode:

“Podsjećamo da su najprije tri nedjelje zauzimanjenm glavne gradske saobraćajnice držali u blokadi čitav grad i onemogućavali građane da žive u normalnim uslovima, kršeći pri tom njihova osnovna prava i slobode. Dok su građani Podgorice kasnili na posao, u škole, bolnice, oni su bulevar koristili za paljenje roštilja, okretanje ražnja i ispijanje alkohola.

Pri tom nijesu željeli da ispoštuju gotovo nijednu odluku ni Glavnog grada niti države, čime su i domaćoj i međunarodnoj javnosti poslali poruku da ne poštuju institucije sistema i da su spremni da nasilnim putem pokušaju da preuzmu vlast.

Nakon neuspjelog pokušaja upada u institucije, ugrožavanja mira i stabilnosti, rušenja ustavnog poretka i napada na državu, krenuli su da rušilački i bezobzirno uništavaju imovinu Glavnog grada, privrednih subjekata i građana, praveći ogromnu materijanu štetu.

Umjesto osjećaja stida i odgovornosti zbog svega što su uradili, Demokratski front traži da sve to građani Podgorice njima plate. Kao što je i ranije najavljeno sve ono što je uništeno u Glavnom gradu, a plaćeno je novcem svih građana Podgorice, Demokratski front mora nadoknaditi”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com