FOTO: Akcija uređenja dvorišta OŠ “Oktoih” - Volim Podgoricu

FOTO: Akcija uređenja dvorišta OŠ “Oktoih”

Savjet roditelja i uprava OŠ “Oktoih” pokrenuli su akciju uređenja dvorišta škole, kako bi djeci omogućili edukativan prostor u kojem će provoditi svoje slobodno vrijeme.  

Proces uređenja imaće nekoliko faza.

“Prva faza realizovana  je danas, 7.novembra u jutarnjim časovima, i okupila je mnogo roditelja i djece- učenika, kao i zaposlene u školi. Voljni da svoje igralište pretvore u maštovit i interesantan prostor oni su oslikali betonske površine ispred škole. Edukativni nizovi, popularne igre školice itd, samo su neke od oslikanih igara”, navodi se u saopštenju

Akcija je trajala nekoliko sati i uspješno je privedena kraju.

“Svi učesnici ove akcije složili su se da je dvorište sada mnogo ljepše i korisnije i da će u njemu uživati ne samo učenici već I djeca iz okolnih naselja”, navodi se u saopštenju.

U akciji su učestvovale i nevladine organizacije Naša akcija i Alternativni centar za potrebe mladih , kao i  Odred Izviđača Njegoš koji  na ovaj način nastavljaju projekat Sunčani Sat – za našu djecu” koji su već realizovali u školama “PavleRovinski” i “21. Maj”.

“Dio materijala koji je bio potreban  za oslikavanje betonskih površina  donirala je prodavnica boja i lakova “Kameleon” kojima su zahvalni i djeca i roditelji, kao I uprava škole. U želji da dvorište bude što ljepše i šarenije mnoga djeca i roditelji su takođe donirali boje i prateći materijal”, zaključuje se u saopštenju Savjeta Roditelja OŠ “Oktoih”.

2 komentara

  1. I beloved as much as you will receive carried out right here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get got an shakiness over that you would like be delivering the following. unwell undoubtedly come further beforehand once more since precisely the similar nearly a lot steadily within case you protect this hike.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com