Garčević: Mima Karažić jedno govori u Crnoj Gori, drugo u Srbiji - Volim Podgoricu

Garčević: Mima Karažić jedno govori u Crnoj Gori, drugo u Srbiji

Nacionalni koordinator za NATO Vesko Garčević rekao je da glumac Mima Karadžić nije iskorišćen za kampanju “Partnerstvo za sigurnu budućnost“, već da je sam pristao da učestvuje u njoj i bio ubijeđen da radi ispravnu stvar. U izjavi za CdM Garčević kaže da se radi beogradskom sindromu, gdje se jedno govori u Crnoj Gori, a drugo u Srbiji.

Karadžić je izjavio da je vjerovao da podstiče promociju Crne Gore, te da mu je podmetnuto da učestvuje u kampanji “Partnrstvo za sigurnu budućnost” koja promoviše ulazak naše države u NATO.

“To smo mi – jedno smo u Crnoj Gori, drugo smo u Beogradu. U Crnoj Gori promovišemo NATO, u Beogradu nosimo majice sa Putinovim likom“, rekao je za CdM Garčević komentarišući navode glumca.

On je dodao da je o kampanji tri puta razgovarao sa Karadžićem i da je ispoštovano sve što su se dogovorili. Jedan od Karadžićevih zahtjeva bio je da se ne pojavljuje na bilbordima koji promovišu članstvo u NATO-u, što je, tvrdi Garčević, i ispoštovano.

“Lično bih se iznenadio da sam vidio lik Mime Karadžića na nekom bilbordu u kojem promoviše NATO, jer će se dobro sjetiti našeg razgovora uoči početka kampanje kad smo se dogvorili o uslovima po kojima treba da idu spotovi i dio kampanje u kojoj on učestvuje. Dogovor je bio, a on se toga dobro sjeća, da njegov lik ne bude na bilbordima i u zajedničkim spotovima. Mi smo ispunili do kraja ono što smo se dogovorili“, naglasio je Garčević.

Prema njegovim riječima, glumac je scenario prvi put dobio kada i svi drugi učesnici kampanje i imao je pravo da na njemu radi.

“On je taj scenario obradio na način kako bi ga prilagodio onome što on treba da kaže. Međutim, nijednog trenutka nije promijenio njegov i svrhu toga što je snimano. To nije stavio pod znak pitanja ni kada smo razgovarali, naprotiv tada je bio ubijeđen da radi ispravnu stvar“, kaže Garčević.

Nacionalnom koordinatoru nije jasno zašto se Karadžić javio dva mjeseca nakon što su spotovi snimljeni.

“Na drugoj strani, dokumenti i sve ostalo je na našoj strani. Onako kako smo sarađivali sa svim učesnicima u kampanji, sarađivali smo sa njim i nema razloga da neko bude zakinut ili da ne bude upoznat sa materijom. Prvi put kada smo ga nazvali objasnili smo mu zašto se spot snima“, zaključio je za CdM Garčević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com