BALERINA IDE KOD IVANE: Spasava Golubovićev brak! - Volim Podgoricu

BALERINA IDE KOD IVANE: Spasava Golubovićev brak!

Jelena Milošević, poznata kao Balerina, planira da sljedeće nedjelje posjeti ženu Kristijana Golubovića – Ivanu. Ona će otići u Kraljevo kako bi joj lično objasnila šta se dogodilo između nje i kriminalca koji joj je slomio nos.

Glumica koja je zbog ovog incidenta napustila Farmu i odbija da se vrati u rijaliti i pored ucjena Pinka, povjerila se prijateljici kako želi da se suoči sa Kristijanovom suprugom.

– Otkako je otišla sa Farme, Jelena je očajna. Njoj je i dalje stalo do kriminalca, ali kada je pročitala šta se sve pisalo o njoj i njemu, odmah je željela da sjedne u kola i ide u Kraljevo kod njegove žene Ivane… Prije svega zato što ju je Kristijan na to natjerao jer joj je stavio do znanja da se neće dobro provesti ako ga supruga bude ostavila zbog nje – otkrila je Jelenina drugarica za “Kurir”.

Njeni roditelji se protive da ona ide kod Golubovićeve žene, jer smatraju da je on taj koji supruzi treba da polaže račune. Pošto Balerina odlazi svakog dana kod ljekara na kontrolu zbog slomljenog nosa, ona će na put do Kraljeva vjerovatno krenuti u toku naredne nedelje.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com