(FOTO) TEŠKA NESREĆA POSLIJE FILMSKE POLICIJSKE POTJERE: CRNI AUDI udario u kuću, pa se zakucao u druge automobile! - Volim Podgoricu

(FOTO) TEŠKA NESREĆA POSLIJE FILMSKE POLICIJSKE POTJERE: CRNI AUDI udario u kuću, pa se zakucao u druge automobile!

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i jedan policijski automobil desila se sinoć u Batajnici, poslije prave filmske policijske potjere.

U nesreći je povrijeđeno petoro ljudi, a iz Beogradske policije nijesu željeli da kažu koliko je policajaca povrijeđeno.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura navela je da je ukupno pet osoba povrijeđeno iz tri vozila i da su angažovana dva vozila Hitne pomoći.

Foto: Telegraf

Svi povrijeđeni muškarci prebačeni su u Urgentni centar.

Povrijeđeni muškarac od 33 godina ima razderotinu čela i nosa, tupu povredu grudnog koša i kuka, i prebačen je na reanimaciju u Urgentnom centru. Drugi povrijeđeni imao je tupu povredu grudnog koša, desne šake i koljena, a treći desnog kuka i noge i takođe tupu povredu grudnog koša. Još jedan povrijeđeni imao je tupu povredu grudnog koša, a povrijeđeni muškarac od 32 godine imao je posjekotinu na glavi i tupu povredu grudnog koša.

Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila tokom policijske potjere za automobilom marke Audi, koji nije bio registrovan. Vozač audija je, pokušavajući da pobjegne od policije, prvo udario u jednu kuću, zatim u policijski auto koji ga je blokirao i u još jedan automobil.

(Telegraf.rs, foto: Telegraf)

2 komentara

  1. An impressive share, I recently given this onto a colleague who has been performing a small analysis with this. And then he in reality bought me breakfast simply because I found it for him.. smile. So i want to reword that: Thnx with the treat! But yeah Thnkx for spending enough time to discuss this, I feel strongly regarding it and adore reading read more about this topic. If it is possible, as you become expertise, would you mind updating your blog site to comprehend details? It can be extremely useful for me. Big thumb up with this article!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com