NAJVEĆI MONSTRUM U SRBIJI OSUĐEN NA 12 GODINA: Četiri godine SILOVAO SINA, počeo kad je dječak imao 8 GODINA - Volim Podgoricu

NAJVEĆI MONSTRUM U SRBIJI OSUĐEN NA 12 GODINA: Četiri godine SILOVAO SINA, počeo kad je dječak imao 8 GODINA

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je kaznu kojom je na 12 godina zatvora osuđen monstrum D. Ž. iz Smederevske Palanke koji je skoro četiri pune godine silovao sopstveno dijete!

Apelacioni sud tako je potvrdio presudu Višeg suma u Smederevu, koji je utvrdio da je D. Ž. od polovine 2010. do 15. februara prošle godine, u porodičnoj kući, ali i na drugim lokacijama, zloupotrebljavao povjerenje koje je imao kao roditelj kod djeteta i obljubljivao ga. Posljednji put, to je učinio 15. februara.

Otac monstrum dječaka je počeo da siluje kada je imao svega osam godina. Slučaj je otkriven kada je D. Ž. pokušao da zlostavlja druga svog sina, koji je pobjegao kući i sve ispričao roditeljima.

Majka dječaka nije znala kroz kakav joj pakao prolazi dijete.

(Telegraf)

1 komentar

  1. I am often to running a blog and i actually appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and preserve checking for brand new information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com