Home / PG INFO / PODGORIČKA UDAVAČA: Prevario me sa silikonksom Barbikom, ali je žestoko zažalio!
Foto ilustracija

PODGORIČKA UDAVAČA: Prevario me sa silikonksom Barbikom, ali je žestoko zažalio!

Kad vam momak ode sa boljom, ljepšom i pametnijom, ajd i nekako, ali kralj je ladno otišao s blajhanom, izgorjele kose, u miniću da joj se sve  vidi, i štiklama od 25 cenata, jedva hoda, kunem se!

Kad je vidite, ne znate ima li 20 ili 40, na njoj ništa normalno i prirodno nema. Silikoni dolje, silikoni gore. Ne kapiram, kunem se, šta mu je uradila?!

A nokti, prizor! Kad kuva kafu, noktima brka da zamiješa! Noktima prvo ubaci kafu i šećer u džezvu pa onda zabrka, kunem se! Ko zna šta u je stavila?! Počeo je da ide na mjesta za koja je govorio da su za snobove, grozio se likova tašnama i mašnama i cura sa silikonima.  Vidim ih u podne na kafi, Barbika namontirana ko da ide na dodjelu Oskara, a on u odijelu. Trljam oči, ne mogu da vjerujem!

A šta kraljica radi, mislim, čime se bavi u životu, niko ne zna. Sve sam istražila, iskopala sam lika iz srednje koji živi u njenoj zgradi. Ona ustaje iz kreveta kad se ja vraćam s posla, a liježe kad ja ustajem ujutro, neđe oko 7, kunem se! Kud se dijeva, ne znam, nemojte da me pitate. Izađem i ja, nemojte misliti da sam domodržnica i da mi je jedina opsesija da se udam. Nije, kunem se! A da bi se udala, udala bi se. Ali ne za svakoga.  Za njega više NE! JOK! UGASIO GA JE! Sad kad ga je ona očerupala, da ga ja primim ko pokislo kuče, eeeeee, neće moći kralju!

A već me bio zaprosio, ono, neformalno. Kunem se, nisam luda. Te, moja žena najbolja na svijet, te moja đeca najslađa na svijet, te, ja ću da ih čuvam i pazim, te mi ćemo ovo, te mi ćemo ono… I, kad sam ga pitala: Šta bi, kralju? On ćuti. Ćuti!

Neću da lažem, bila sam očajna. Idem Hercegovačkom i čini mi se da me svi gledaju i misle: A viđi ovu jadnicu. Kunem se! Otirač! Krpa!

Hodam ja tako jedan dan Bulevarom Ivana Crnojevića, od NLB banke i taman da skrenem u Ulicu Slobode, zapne mi pogled na izlog Foto Nikić, fino piše AKCIJA – pokloni sa štampom – majice sa vašom slikom, šolje sa vašom slikom, postolje za miša sa vašom slikom, krpica za naočare sa slikom… Krpa! To je to! Uđem i pitam može li nečija slika da se štampa na krpu? Može! Oću dvije krpe! Oni ljudi, normalno, nemaju krpe, ko će da štampa nečiju sliku na krpu? Otrčim, donesem, štampam njegovu sliku na dvije krpe.

Jednu stavim preko otirača, okrenem sliku na dolje, da ne gledaju komšije, ionako su me unaviđeli, jednu ubacim u kupatilo za najprljavije poslove.  Ne znam ja da li to ima neke veze, onaj Feng šui, energija i slične stvari, ali meni svane, kunem se! Čistim kupatilo i pjevam, onu krpu zavlačim po ćoškovima, đe krpa još nije dolazila! Izlazim iz kuće i sebi sam najljepša na svijet. Malo brisnem noge na onaj otirač, tek da ne izlazim prljavih cipela. Vraćam se kući, pa  dobro obrišem noge prije nego što uđem u kuću, ne mogu u kuću prljavih cipela. Brišem i pjevam, komšije prolaze i gledaju me, oće da crknu, ne znaju što sam tako srećna. Nije im smetalo kad sam bila očajna.

Neđe otprilike prođoše dva mjeseca, upoznam frajera – boli glava! Zgodan ka Njegoš, pametan ka Njegoš, ma lutka. Krenemo da izlazimo, ja, normalno, ne pričam kako sam ispaljena od bivšeg ali mog  Njegoša vučem na mjesta gdje će me vidjeti i on i ona njegova silikonska Barbika.

Moram li reći da nije prošlo deset dana, zvoni telefon i poznat glas. Prekinem se. Oće da pričamo. Alooo!? Shvatio je da je napravio glupost, da Barbika nije za njega, pa sad hoće malo da se vrati. Kako da ne! Kralju, silikonska Barbika je baš tvoj broj.

 

 

 

 

 

6 Komentari

  1. Tipična Podgoričanka, rječnik, sve, nravno malo karikirano 🙂 Kraljice, pa da budeš bolje sreće sa tim Njegošem 🙂
    Trebala si nas obavijestiti čime se ti baviš osim pisanjem, a to ti dobro ide, vidi se

  2. Ako je ovo PR tekst, i usmjeren na podgoričku ciljnu grupu, onda je to skroz ok. Čitan je sigurno, a to je najvažnije. U Crnoj Gori malo ko zna da postoji ovakav način reklamiranja Što se tiče sadržaja, to je naša realnost, malo iskarikirana kako je dobro ocijenio Petar PG

  3. Ahahahhahaaaa ismijah se do suza. I ja sam u fazi ispljena zbog silikonske Barbike ali sad mi je mnogo lakše. Hvala za ovaj tekst, a ni to za krpu nije loša ideja

  4. ahahhahha ahhaaaahahhahhhahhhaha ahhahhahhaah e sve ti prosto bilo nisam se ovako ismijao ima godina a svi ti je to istina dako bude i nastavak

  5. kakva glupost…jesmo li mi podgoricani bas ovakvi

  6. Ovo jeste suština, naravno, malo obradjena u svrhu ovog teksta. Nisu samo Podgoričani takvi, muškarci su takvi, a to dobro znaju mnoge pristojne djevojke

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *